vineri, 26 iulie 2013
Prajitura cu visine si bezea. Se spumeaza 400 g margarina cu 300 g zahar pudra dupa care se adaoga 8 galbenusuri in care sa pus 1 varf cutit bicarbonat de sodiu stins cu zeama de lamaie. Compozitia obtinuta se amesteca cu 500 -550 g faina ( in functie de tipul de faina folosit ).Intr-o tava cu pereti inalti se va intinde aluatul de grosimea unui deget apoi se pune amestecul de visine ( mere, caise,prune). la 1 kg de fructe vom adaoga 300g zahar si 50 - 150 g pesmet.Pentru bezea vom mixa 8 albusuri,350 g zahar si zeama de la o lamaie. Compozitia se intinde peste visine si se da la cuptor 30- 40 min. la 180 grade. Bezeaua va avea o culoare frumoasa, aramie. Pofta buna
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu